Park 51

De voormalige Henkelsite werd herbestemd tot een woonproject waar “kwaliteitsvol leven, wonen en werken, nu en in de toekomst” centraal staan. De site huisvest 4 gebouwen met een mix van handelszaken (kantoorruimtes, brasserie, kinderkribbe en crossfit), appartementen en serviceflats voor diverse doelgroepen.   ** NOG 3 KANTOORRUIMTES TE KOOP **   Gebouw B huisvest een perfecte mix van wonen en werken met 2400 m² aan kantoorruimte en 79 appartementen. De hedendaagse architectuur van het gebouw is strak en tijdloos met een subtiele verwijzing naar de industriële architectuur van de voormalige Henkelfabriek.
Het gebouw is opgedeeld in 3 delen met op het gelijkvloers casco kantoorruimtes die moduleerbaar zijn en ingevuld kunnen worden als ‘landschapskantoren’.
Met enkele autosnel- en expreswegen vlakbij is er een optimale bereikbaarheid naar Leuven, Brussel, Hasselt en Mechelen. Daarnaast is het ideaal gelegen voor pendelaars die via een nieuw aangelegd fiets- en wandelpad in enkele minuten bij het vernieuwde station en bushalte zijn.
+32 477 04 00 04