Blijf op de hoogte

Vind hier je nieuwe thuis

Ons aanbod

Wie zijn we?

Willemen Real Estate is gespecialiseerd in het ontwikkelen en vermarkten van residentiële bouwprojecten in het midden en hoger segment. U geniet alle voordelen van onze unieke samenstelling waarbij voorstudie, ontwikkeling, bouw, verkoop, klantenbegeleiding en nazorg door één en dezelfde groep worden gerealiseerd.

Meer over ons

Projecten in de kijker

  • Rives Ardentes - A2.1 in Liège

    Rives Ardentes - A2.1

    <strong>De komende jaren wordt de Coronmeusesite in Luik omgetoverd tot de grootste ecowijk van ons land met onder andere 1.325 wooneenheden. Vandaag start de verkoop van de eerste 106 appartementen en woningen rond de toekomstige jachthaven.</strong>
    Willemen Groep is samen met CIT Blaton en Jan De Nul gestart met de bouw van Rives Ardentes, een nieuwe duurzame wijk van 25 hectare langs de oevers van de Maas met woningen, handelszaken, horeca, kantoren en een woonzorgcentrum. In totaal komen er 1.325 laagenergie- en passieve woonunits (appartementen, eengezinswoningen, cohousingunits en kangoeroewoningen) in deze ‘woonwijk van de toekomst’. Tijdens de eerste fase van de werken worden ook twintig handelszaken ingericht, waaronder meerdere horecazaken.
    Rives Ardentes wordt een volledig autoluwe en groene wijk: 80 procent van de beschikbare ruimte wordt omgevormd tot parken, openbare ruimte, tuinen en waterwegen. Het aantal bomen op de site verdubbelt van 500 naar 1.000 en ook het Astridpark wordt uitgebreid. Aan het water komt een jachthaven met 80 boten en een mooie wandelboulevard. In de ondergrondse parkeergarage van 30.000 m² is een aanzienlijk deel van de plaatsen bestemd voor elektrische voertuigen en deelwagens. Het centrum van Luik is op enkele minuten tijd bereikbaar met het openbaar vervoer en met de boot.

+32 477 04 00 04