Over ons

Missie & Strategie

Wij geven om de toekomst. Duurzaamheid staat bij ons voorop. We streven telkens naar een laag energiepeil voor onze appartementen en woningen, lager dan opgelegd door de voorwaarden van de bouwvergunning.

Bij kantoren vertaalt dit zich in het streven naar het behalen van een hoge BREEAM-classificatie. Jaar na jaar verhogen wij zo de kwaliteit van ons vastgoedbestand en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische vastgoedmarkt.
Een van onze andere troeven in het streven naar duurzame toekomst, is het creƫren van groene binnengebieden in onze projecten. Rust en omgeving zijn trefwoorden die voor ons perfect passen in een aangename landelijke of binnenstedelijke omgeving.
Na aankoop nodigen wij onze klanten uit voor een persoonlijke gesprek waarin wij het verloop van het proces grondig toelichten. U bepaalt zelf welke afwerkingsmaterialen u verkiest. Onze leveranciers zijn gevestigde waarden in de markt.
Wij bieden onze klanten een kwalitatief afgewerkt appartement tegen een competitieve prijs, met begeleiding en werfbezoeken tijdens het bouwproces.

Een enorm plusplunt is onze interactie en integratie met het aannemersbedrijf Willemen Construct, gekend van onder meer het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen.

Hoe we werken
+32 477 04 00 04