Filteint - Gebouw 4 - SISAL

In het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden, ontwikkelt Willemen Real Estate op de vroegere site van textielfabriek ‘Filteint‘ 102 appartementen en 14 woningen.

In Fase 2 van het project wordt residentie Kemp met 21 appartementen en penthouses opgetrokken. De werken alsook de voorverkoop van deze nieuwe appartementen zijn gestart!

Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden, speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden.

Residentie Kemp biedt een divers aanbod aan appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen 82m² en 122m². De appartementen beschikken allen over ruime leefterrassen met zicht op het omringende groen. De gevelopbouw is strak en tijdloos en bestaat voornamelijk uit wit pleisterwerk met accenten in lichtgrijs architectonisch beton, waardoor er een mooi contrast gecreëerd wordt met de groene parkomgeving. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift die verbonden is met de ondergrondse parkeergarage waar ook de privatieve bergingen zich bevinden.

* Prijs appartement is excl. parkeerplaats en kosten.
+32 477 04 00 04