Deltaview - Appartementen - AB

Residentie Deltaview maakt deel uit van de grootschalige ontwikkeling van de ‘Delta Ouest’ site, die zich langs de Triomflaan in Oudergem, tegenover de ULB-site, bevindt. Naast de residentiële ontwikkeling, die Willemen Real Estate voor haar rekening neemt, wordt ook een nieuw ziekenhuis opgetrokken door CHIREC. De ontwikkeling bestaat naast een residentieel gedeelte, uit een studentenhuisvesting, handelszaken, een laoratorium, een zorgtehuis en een hotel. De sokkel van het residentiële project, van waaruit zich de twee torens oprichten, buigt zich langs de Triomflaan. De sokkel van de appartementen zal geflankt worden door 2 torens, één met 12 verdiepingen en de andere meer dan 20, een magnifiek uittzicht biedend over de omgeving, van het Zoniënwoud tot centrum Brussel.

Het residentiële project heeft een zeer gevarieerd aanbod met verschillende types appartementen verspreid over het gebouw. Naast studentenkoten, zijn er studio’s, appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers en penthouses beschikbaar. Of u nu op zoek bent naar een interessant investeringsproduct, of naar een uniek appartement met fantastisch zicht, u vindt vast en zeker wat u zoekt bij Deltaview.

Onder dit ambitieuze woonproject bevindt zich een ondergrondse parking van 5 verdiepingen. De bovenste ondergrondse verdieping is uitsluitend beschikbaar voor de private kopers. Contacteer onze makelaars vrijblijvend voor meer informatie!
+32 477 04 00 04