Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Haagbeuk fase 1 Lokeren
Haagbeuk - Lokeren
Prev Next
Beschrijving 

Maak kennis met Haagbeuk: een nieuw woonproject op de terreinen van de voormalige Hagewindeschool. Deze binnenstedelijke ontwikkeling grenst aan het Cultuur Centrum en de befaamde tuin van de Dekenij , een aangename en groene oase in de stad. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het station, de markt en talloze ontspanningsmogelijkheden. Het project zal in 2 fases worden uitgewerkt. De eerste fase omsluit de tuin van de Dekenij en verbindt het terrein met het Kerkplein en het centrum van Lokeren via een doorsteek langs het cultureel centrum. In een eerste fase worden 3 residenties bestaande uit 5 bouwlagen opgetrokken: residenties Appelvink, Houtspecht en Eekhoorn, samen goed voor een honderdtal appartementen.

Haagbeuk heeft voor ieder wat wils. Het gevarieerde programma spreekt dan ook een divers publiek aan. Zo zijn er luxueuze duplex penthouses voor levensgenieters en compacte appartementen voor wie op zoek is naar een belegging. Ook alleenstaanden en jonge starters vinden hun gading in ons uitgebreide aanbod. De rode draad doorheen de verschillende woontypologiën vormen de ruime leefterrassen en de overvloed aan lichten en zichten dankzij de grote glaspartijen. Maak jouw keuze op www.woneninlokeren.be!

 
Plaats 
Andere projecten
Project details
Adres
Markt Lokeren
Torenstraat
9160Lokeren
België
Prijsklasse
Apartment 
€ 175.000 tot € 503.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Bouwperiode 
2016