Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Nieuws

/21 okt 2019

Geëngageerd ondernemen, het vaktijdschrift van Etion, brengt in zijn jongste nummer een interview met onze CEO Tom Willemen. Het gesprek gaat onder meer over de aandacht die onze groep besteedt aan innovatie en technologie en waarom het dat doet.

/01 okt 2019

Vers van de pers stellen we met veel plezier onze gloednieuwe groepsbrochure voor. Die vertelt in 156 pagina’s hoe de Willemen-familie er precies uitziet, welke aspecten van de bouwsector we meester zijn en hoe we als bedrijf de focus houden op innovatie en duurzaam ondernemen. Een selectie van onze referenties lijmt het geheel aan elkaar.

/27 sep 2019

Onze Innovatiewedstrijd was andermaal een groot succes. Voor deze negende editie dienden maar liefst 52 collega’s een voorstel in. Daaruit koos een jury 20 finalisten. Uiteindelijk gingen de 16 bedenkers van in totaal 13 voorstellen naar huis met een innovatiepremie of een andere prijs.

/20 sep 2019

Onze groep nam donderdag voor het zevende jaar op rij deel aan de Car Free Day. Verspreid over alle vestigingen beslisten maar liefst 252 collega’s om de wagen thuis te laten en te voet, met de fiets, al carpoolend of met het openbaar vervoer naar kantoor of werf te pendelen. In totaal werden 10.000 woon-werkkilometers niet met benzine of diesel afgelegd. Een besparing van meer dan twee ton CO2.

opendeurdag koeveld diest
/12 sep 2019

Op zondag 15 september 2019 opent nieuwbouwproject Koeveld tussen 10u en 14u de deuren van het modelappartement. Ben je nog op zoek naar een appartement in regio Diest? Kom langs en ontdek de nieuwe appartementen van fase 2 die net in verkoop zijn gegaan.

/27 aug 2019

Op zaterdag 14 september worden de werfhekken geopend van de Vicinal site in Flémalle (Luik). Kom langs tussen 10u en 14u en maak kennis met dit gloednieuwe woonproject. Onze makelaars staan voor u klaar met de nodige info en ontvangen u graag voor een vrijblijvend gesprek. 

/20 Mei 2019

Aan metrostation Coovi-Ceria in Anderlecht werd maandag de gloednieuwe Park & Ride Coovi geopend. Het parkeergebouw telt vier verdiepingen en ook het dak werd ingericht als parking. Naast 1.200 staanplaatsen voor auto’s en moto’s, 150 plaatsen voor deelwagens en is er ook een beveiligde fietsenstalling voor 270 fietsen.

Depot Rato
/25 apr 2019

Ontdek 3 van onze woonprojecten op Nieuwbouwzondag

Op zoek naar een nieuwe woning of appartement?

/05 apr 2019

Samen met 230 andere deelnemende publieke en private organisaties heeft Willemen Groep zich op 26 maart aangesloten bij de Green Deal Circulair Bouwen. Binnen deze Green Deal zullen we pilootprojecten opzetten en deelnemen aan testprojecten om circulaire bouwprojecten te realiseren. Zo tonen we ons klimaatengagement niet alleen in woorden, maar ook in concrete acties.

/25 feb 2019

Aan de Leuvensesteenweg in Mechelen maken de oude Rateau-loodsen plaats voor een nieuw woonproject. Willemen Real Estate ontwikkelt er Depot Rato met verschillende woonentiteiten. Daarnaast is er plaats voor een kinderkribbe en een Lidl. De supermarkt wordt op dit moment gebouwd door Cosimco en opent dit voorjaar al de deuren.

Pagina's