Derde editie Bouwrun by Willemen is een groot succes

Op donderdag 20 april vond de derde editie van de Bouwrun by Willemen plaats. Met 136 teams van drie lopers die aan de start kwamen, kenden we een mooie opkomst en deden we beter dan de 107 teams van vorige editie. Nog eens een vijftigtal mensen kwamen supporteren of sloten aan voor het walking dinner.

De Bouwrun is het jongere broertje van de Batirun by Franki, die het voorbije decennium met meer dan duizend deelnemers is uitgegroeid tot één van de belangrijkste sport- en netwerkevents voor bouwprofessionals en bouwpartners in Wallonië. De Bouwrun heeft dezelfde ambitie, maar dan aan Vlaamse zijde. Met in totaal een kleine 500 aanwezigen is de toon alvast gezet.

Alle teams gaven het beste van zichzelf en er werd tot op de meet gestreden om de podiumplaatsen. De overall winnaar was het gemengde Macobo-Stabo speed team. Op de tweede plaats eindigde een mannenteam van Seco en de derde plaats was voor een team uit eigen huis: het HR-team van Willemen Infra. Het podium bij de mannen werd vervolledigd door een tweede team van Macobo-Stabo.

Bij de gemengde teams bezette de overall winnaars de eerste podiumplek waar ze geflankeerd werden door een team van Otis (tweede) en WDP (derde). Bij de vrouwen was de hoofdprijs voor Archipelago en de ereplaatsen voor WDP (tweede) en POLO (derde). Proficiat aan alle winnaars en alle lopers voor hun inzet!

Moeders voor Moeders

De opbrengst van beide loopwedstrijden wordt traditiegetrouw geschonken aan een goed doel. Net als vorig jaar koos de Bouwrun er voor om Moeders voor Moeders te steunen. Deze vzw zet zich sinds 1992 in om materiaal en voeding in te zamelen voor gezinnen met jonge kinderen die het financieel moeilijk hebben. Onze CEO Marc Jonckheere en algemeen directeur Bouw Bart Janssens overhandigden hen een cheque van 2.720 euro.

De Batirun vindt plaats op donderdag 15 juni 2023. Meer info lees je op www.batirun.be.

Nos projets les plus récents

+32 477 04 00 04