Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Adjudant
Tinel - Mechelen
  • Poirot
     
    Poirot
  • Poirot
     
    Poirot
Prev Next
Beschrijving 

De Tinelsite aan de Mechelse Vesten met zicht op de Dijle schrijft opnieuw geschiedenis. De site van de voormalige rijkswachtkazerne wordt herbestemd tot een gezellig woongebied met kwalitatieve publieke ruimte en groen, in hoogwaardige architectuur en met respect voor de geschiedenis. Een aantal van de historische gebouwen blijft behouden en krijgt het gezelschap van nieuwe constructies. Die afwisseling tussen historische panden en nieuwe gebouwen zal Tinel karakteriseren.

In totaal komen er een 70-tal nieuwe woningen en appartementen: een 18-tal ervan richten we in de twee bestaande rijkswachtgebouwen in. De overige 52 krijgen een plek in de vier nieuwe gebouwen. Die unieke mix maakt dat u op Tinel in een historisch gebouw kunt huizen of in een energie-efficiënt panoramisch appartement. Tussen de verschillende woonvolumes komt een groen binnengebied dat autoluw en kindvriendelijk, aangelegd wordt.

Waar u ook woont, u beschikt over alle mogelijkheden: van een eigen balkon tot en met een publiek park. Parkeren doet u veilig ondergronds en ook de fietsenbergingen vindt u hier terug. Alle gebouwen op Tinel hebben een lage milieu-impact op het gebied van gebruikte materialen. Het zijn bovendien lage energiewoningen, waarbij in de toekomst een deel van de energievraag met hernieuwbare energiebronnen gedekt kan worden.

 

** NOG 3 COMMERCIËLE RUIMTES TE KOOP > WELDRA OPGELEVERD **

Middenin de bruisende stad Mechelen heeft Tinel nog 3 commerciële ruimtes beschikbaar met oppervlaktes van 52 m²90 m² en 129 m². De handelspanden worden casco opgeleverd en kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht. De ruimtes zijn ideaal voor het uitoefenen van een vrij beroep of andere commerciële activiteit.

Prijzen vanaf €105 000 (excl. BTW en kosten) 

E. verkoop@willemen.be

T.  0477 04 00 04

 
Plaats 
Andere projecten
€ 179.000 - € 535.000
1 - 3
 
 
€ 159.000 - € 557.000
1 - 4
 
 
Project details
Adres
Edgard Tinellaan
2800Mechelen
Antwerpen, België
Bouwperiode 
2016 tot 2019