Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Statio - Wolvertem
Prev Next
Beschrijving 

*** NOG ENKELE PARKEERPLAATSEN TE KOOP ***

 

Het nieuwbouwproject Statio is gelegen langs de Tramlaan in Wolvertem, tegenover het nieuw administrateif centrum van de gemeente, in het nieuwe woonuitbreidingsgebied.

Residentie Statio omvat 41 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen met een opervlakte van 63m² tot 112 m². De drie gebouwen zijn op voldoende afstand van elkaar en de omliggende bebouwing gepositioneerd. Zo blijft een goede lichtinval bewaard en blijft de doorkijk tussen de gebouwen door en op de groene tuinen en de omgeving behouden zonder afbreuk te doen aan uw privacy.

Het project biedt voor elke woonbehoefte een oplossing op maat door de beschikbaarheid van 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen. De meeste appartementen hebben een uitkragend, zonnig, zuidwest-georiënteerd terras, sommige beschikken over een tuin. De dakterrassen zijn zeer uitgestrekt.

De 3 gebouwen delen een ondergrondse parkeergarage, waarvan de inrit gelegen is aan de Tramlaan. Alle woongelegenheden zijn te bereiken via een lift vanuit de parkeergarage, waar zich ook de autostaanplaatsen, privatieve kelderbergingen en gemeenschappelijke fietsenstallingen bevinden. Ook de gemeenschappelijke tellerlokalen en de vuilnisberging zijn hier ondergebracht.

 

 

 

 
Plaats 
Andere projecten
€ 127.000 - € 324.000
1 - 3
 
 
€ 254.000 - € 510.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Residentie Statio
Tramlaan
1861Wolvertem
Vlaams Brabant, België
Prijsklasse
Apartment 
€ 174.000 tot € 340.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
64m² to 112m²
parking/garage/berging
Apartment 

- onder- & bovengrondse autostaanplaatsen
- kelderberging

terras/tuin
Apartment 

- terras
- tuin voor de gelijkvloerse appartementen

Bouwperiode 
2014 tot 2016