Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Sion - Lier
Prev Next
Beschrijving 
Weet u waar de meeste mensen belang aan hechten wanneer zij een woning kopen? Aan ruimte. De ruimte van een tuin, ruimte om te ontspannen, ruimte om de kinderen te laten spelen,…
En laat dat nu precies de belangrijkste kwaliteit zijn van het woonproject SION. U vindt er volop groene ruimte, open pleintjes, de rust van het zicht op de Nete.

Maar, ruimte betekent zoveel meer: dat er plaats is voor hartelijke sociale contacten bijvoorbeeld. Een plek waar op warme zomeravonden de stoelen buiten staan en het contact met de buren een nieuwe dimensie krijgt. Dat is niet alles, want SION beantwoordt eveneens aan de hoogste eisen op vlak van ruimte wanneer het gaat om comfortabel en energiezuinig wonen. De meeste appartementen zijn groter dan gemiddeld en alle know how van de architecten en aannemers wordt in de schaal gegooid om in SION de meest kwalitatieve woongelegenheden te bouwen.

In en om het project wordt met de grootste zorg groen aangelegd, terwijl het stadscentrum van Lier tegelijk op wandelafstand ligt. Om scholen en winkels te bereiken kan u de wagen gerust in de ondergrondse parkeergarage laten staan.

Het project Sionsite wordt uitgevoerd en verkocht in twee fasen. De heraanleg van de vesten gebeurt gelijktijdig met de uitvoering van de fase 1, zodat er bij beëindiging van fase 1 een volwaardige ontsluiting van de gebouwen kan plaatsvinden.

In eerste fase worden er 35 appartementen en 19 gezinswoningen te koop aangeboden.
De appartementen hebben een grote glaspartij en ruime terrassen tot 20 m² die de mogelijkheid hebben tot zicht op de Nete en het achterliggend natuurgebied. De appartementen op het gelijkvloers beschikken eveneens over een tuin.
De woningen met tuin bevinden zich centraal op de site. Er is steeds een vaste trap voorzien naar de zolder, die nog kan ingericht worden als extra slaap- of hobbykamer.

 
Plaats 
Andere projecten
Filteint fase 2 Kemp
€ 199.000 - € 342.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Sion
Sionsplein
2500Lier
België
Prijsklasse
Apartment 
€ 159.000 tot € 557.000
Residence 
€ 268.000 tot € 304.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Residence 
2 to 4 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
71m² to 148m²
Residence 
164m² to 180m²
parking/garage/berging
Apartment 

- ondergrondse autostaanplaatsen
- kelderbergingen
- fietshaken

Residence 

- ondergrondse autostaanplaatsen

terras/tuin
Apartment 

- terrassen
- tuinen voor de gelijkvloerse appartementen

Residence 

- tuinen met terras

Bouwperiode 
2014 tot 2017