Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Appartementen woningen Diest
Residentie Koeveld
  • Woningen en appartementen Koeveld
     
    Woningen en appartementen Koeveld
Prev Next
Beschrijving 
Maak kennis met Koeveld: een nieuw woonproject van 8.332 m² op de voormalige slachthuissite in Diest. Langs de Oude Baan, in een groene woonwijk in Webbekom net buiten de stadsring van Diest, realiseert Willemen Real Estate 15 huizen, 37 appartementen en een buurtwinkel. Het wooncomplex ligt op een steenworp van het provinciale domein Halve Maan en de Demervallei en wordt langs twee zijden geflankeerd door een groenzone. De nieuwe wijk Koeveld is ideaal gelegen voor iedereen die de troeven van wonen nabij de stad combineert met de rust en ruimte van een groene omgeving. Via de fiets of het openbaar vervoer bereikt u slechts op een handvol minuten het centrum van Diest. Ook voor het autoverkeer ligt Koeveld ideaal, aangezien meerdere uitvalswegen en snelwegen zich in de nabijheid bevinden. 
 
Bij Koeveld kiest u uit uiteenlopende woontypes met één, twee of drie slaapkamers, verspreid over gebouwen met twee of drie verdiepingen. De appartementen beschikken allen over één of twee slaapkamers, de woningen beschikken over 3 slaapkamers, met mogelijkheid om extra slaapkamers te realiseren op de zolderverdieping. Dit unieke woonproject wordt vormgegeven zoals een begijnhof: met een gezellige binnentuin en veel rust. Hoe ziet het binnenplein eruit? Op het verharde gedeelte vindt u de fietsenstallingen en de uitgang van de ondergrondse parking. Op het groene stuk komen twee bomenrijen, een open grasveld en zitbanken. We plaatsen ook kleine speeltuigen voor kleuters en leggen petanquebanen aan. Kortom: een heerlijke plek om bij te praten, te lezen en uit te rusten. 
 
Parkeren doet u veilig ondergronds. Verschillende liftkernen brengen u naar de ondergrondse parking, waar 59 staanplaatsen gerealiseerd worden. Bovengronds komen daar nog 16 parkeerplaatsen bij . In de afgesloten fietsenstalling op het binnenplein is er plaats voor 36 fietsen. Rond het gebouw zijn er nog 34 extra fietsplaatsen. Zo staat uw stalen ros altijd veilig en droog. 
 
 
Plaats 
Andere projecten
€ 167.000 - € 400.000
1 - 3
 
 
€ 132.600 - € 349.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Diest
Oude Baan
3290Diest
Vlaams Brabant, België
Prijsklasse
Apartment 
€ 125.000 tot € 276.000
Residence 
€ 208.500 tot € 266.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 2 bedrooms
Residence 
3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
57m² to 115m²
Residence 
142m² to 175m²
Bouwperiode 
2016 tot 2018