Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Residentie Aureus - Poperinge
Prev Next
Beschrijving 

De residentie Aureus, gelegen aan de Werf nr's 46, 48 en 50 te Poperinge, omvat in totaal 21 appartementen verdeeld over 3 bouwlagen. Elk appartement heeft 2 aparte slaapkamers. De oppervlakten van de appartementen variëren tussen 71 m² en 99 m². De appartementen zijn met voldoende variatie ontworpen zodat er voor elke woonbehoefte oplossingen op maat zijn.

De appartementen beschikken allemaal over een zonnig, zuid-georiënteerd terras met brede schuiframen. Enkele gelijkvloerse appartementen hebben een tuin ter beschikking. Tjdens de ontwikkeling van Residentie Aureus werd er ook voldoende aandacht besteed aan de toegankelijkheid voor anders valide mensen zodat de residentie zo goed mogelijk beantwoordt aan de principes van "levenslang wonen". Zo zijn er liften voorzien en zijn de gangen voldoende breed om zo de toegangelijkheid voor iedereeen te verzekeren. Residentie Aureus bevat alle nodige woonconfort. Zo is er een aparte fietsenberging en vuilnisberging voorzien. Tevens is er voor elk appartement een afzonderlijke parkeerplaats voorzien. De combinatie van gevelbepleistering en hout in de gevel zorgen voor een hedendaags architecturaal ontwerp. Hier is bewust gekozen voor karakter, identiteit en uistraling. Al het buitenschrijnwerk is vervaardigd uit aluminium voorzien van super-isolerende beglazing.

Het project geniet de volle aandacht voor doorgedreven isolatie en ventilatie met warmte-recuperatie. De energiezuinige maatregelen zorgen allemaal samen voor een laag E-en K-peil wat resulteert in een lage energiefactuur. Tevens wordt er gestreefd naar een budgetvriendelijk gebouw in gebruik en beperkte syndicikosten door een doordachte indeling van de gemeenschappelijke delen.

 

 
Plaats 
Andere projecten
€ 167.000 - € 400.000
1 - 3
 
 
€ 132.600 - € 349.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Poperinge
Werf 46, 48 & 50
Poperinge
België
Prijsklasse
Apartment 
€ 167.000 tot € 241.000
Slaapkamers
Apartment 
2 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
71m² to 99m²
parking/garage/berging
Apartment 

- afzonderlijke parkeerplaatsen en bergingen

- fietsenbergingen

 

Bouwperiode 
2015