Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Residence Les Rouges Terres - Halanzy
Prev Next
Beschrijving 

Het nieuwbouwproject 'Les Rouges Terres' bestaat uit 29 appartementen en is gelegen in het centrum van Halanzy. Er is een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer (op 4 km van de oprit van de E411, Aarlen en het Groothertogdom Luxemburg liggen op 15 km afstand). De appartementen zijn verdeeld over 4 verdiepingen en een commerciële deelbaar begane grond. De architectuur is eigentijds en past perfect binnen de sfeer van het dorp. De kleuren op de voorzijde verwijzen naar de kleur van de aarde, ijzer gevonden in de omgeving.

Elk appartement heeft een terras, de meeste zijn gericht naar het zuiden, alsmede een eigen overdekte parkeerplaats. Elke traphal bevat ook een lift waardoor alle appartementen makkelijk toegankelijk zijn. In het hartje van Halanzy, met het openbaar vervoer en de E411 in de onmiddellijke nabijheid, de groene omgeving combineert u wonen, werken en ontspanning in alle rust en comfort. 

 

** NOG 2 COMMERCIËLE RUIMTES TE KOOP > OPGELEVERD **

Les Rouges Terres heeft nog 2 commerciële ruimtes beschikbaar. De oppervlaktes van 107 m² en 210 m² zijn apart verkrijgbaar of moduleerbaar. De panden werden reeds opgeleverd en zijn ideaal als kantoorruimte, het uitoefenen van een vrij beroep of een andere commerciële activiteit.

Prijzen vanaf €212 300 (excl. BTW en kosten)

E. verkoop@willemen.be

T. 0477 04 00 04

 
Plaats 
Andere projecten
Filteint fase 2 Kemp
€ 199.000 - € 342.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Les Rouges Terres
Rue de l'Industrie
Halanzy
België
Prijsklasse
Apartment 
€ 94.605 tot € 247.520
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
40m² to 91m²
parking/garage/berging
Apartment 

- eigen overdekte parkeerplaats

Bouwperiode 
2015