Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Libris - Vorst
Prev Next
Beschrijving 

Maak kennis met de nieuwe woonwijk Libris in Vorst. Een oase van rust en groen gelegen tussen de Neertalsesteenweg en de residentiële Driesstraat.

Voor deze ambitieuze ontwikkeling sloegen projectontwikkelaar Willemen Real Estate (Mechelen) en gerenommeerd architectenbureau Bureau s’ Architecture Emmanuel Bouffioux  (BEAB, Brussel) de handen in elkaar. Het ambitieuze woonprogramma voor deze site zal niet alleen appartementen huisvesten, maar maakt tevens plaats voor een zorgtehuis, serviceflats en commerciële ruimtes. In dit iconische nieuwbouwproject kiest u uit studio’s en appartementen van 1 tot 3 kamers, verdeeld over 6 woonvolumes. Parkeren doet u veilig ondergronds. Deze duurzame wooncomplexen garanderen u het hoogste comfort en de laagste energiefacturen. De appartementen beschikken over ruime leefterrassen met prachtige zichten op de groenzone op de site. De afwerking van de appartementen gebeurt volgens uw eigen wensen. In de onmiddellijke nabijheid van het project bevinden zich het treinstation Vorst – Oost en het metrostation Sint-Denijs, van waaruit u vlot naar het centrum van Brussel spoort. Met de natuur in de vorm van talloze stadsparken aan uw voordeur en het weide spectrum aan faciliteiten van de stad Brussel aan uw achterdeur combineert u het beste van twee werelden.  Deze nieuwe stadsontwikkeling geniet van een uitstekende ligging en vormt het epicentrum van een nieuwe, bruisende woonwijk.

 
Plaats 
Andere projecten
€ 145.000 - € 1.500.000
0 - 3
 
 
Metropolis Leopoldswijk
€ 175.000 - € 625.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Driesstraat
1190Vorst
België
Prijsklasse
Apartment 
€ 127.000 tot € 324.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
48m² to 140m²
parking/garage/berging
Apartment Residence terras/tuin
Apartment Residence Bouwperiode 
2018 tot 2019