Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

appartementen Sint-Niklaas
Filteint - Sint-Niklaas
  • appartementen Sint-Niklaas
     
    appartementen Sint-Niklaas
Prev Next
Beschrijving 

In het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden, ontwikkelt Willemen op de vroegere site van textielfabriek ‘Filteint ‘ 102 appartementen en 18 woningen.

Rond het hele complex wordt een nieuwe groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden, speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden. De appartementen zijn verdeeld over 4 aparte woonblokken.

Het aanbod aan appartementen is zeer divers gaande van 1 tot 3 slaapkamers met een oppervlakte tussen 61m² en 135m². Bovendien beschikt elk appartement over een terras. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift die verbonden is met de ondergrondse parkeergarage waar tevens de privatieve bergingen zijn.

De woningen, allemaal half-open, beschikken over een eigen tuin. Al het buitenschrijnwerk is verwaardigd uit aluminium voorzien van super-isolerende beglazing. Het project geniet de volle aandacht voor doorgedreven isolatie en ventilatie met warmte-recuperatie.

De energiezuinige maatregelen zorgen allemaal samen voor een laag E- en K-peil wat resulteert in een lage energiefactuur.

Ontdek als eerste de appartementen van fase 2!

 

 

 
Plaats 
Andere projecten
€ 175.000 - € 503.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Filteint
Landbouwersstraat
9100Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen, België
Prijsklasse
Apartment 
€ 144.000 tot € 309.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
61m² to 131m²
parking/garage/berging
Apartment 

-ondergrondse garages

-aparte bergingen

-fietstallingen

terras/tuin
Apartment 

-gelijkvloerse appartementen hebben een privé tuin

-alle appartementen zijn voorzien van een terras

Bouwperiode 
2016