Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

appartementen Sint-Niklaas
Filteint Fase 2 - Sint-Niklaas
  • Filteint fase 2 Kemp
  • Filteint fase 2 Kemp - interieur penthouse
  • Filteint fase 2 Kemp
Prev Next
Beschrijving 

In het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden, ontwikkelt Willemen Real Estate op de vroegere site van textielfabriek ‘Filteint‘ 102 appartementen en 14 woningen.

In Fase 2 van het project wordt residentie Kemp met 21 appartementen en penthouses opgetrokken. De werken alsook de voorverkoop van deze nieuwe appartementen zijn ondertussen gestart!

Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden, speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden.

Residentie Kemp biedt een divers aanbod aan appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen 82m² en 122m². De appartementen beschikken allen over ruime leefterrassen met zicht op het omringende groen. De gevelopbouw is strak en tijdloos en bestaat voornamelijk uit wit pleisterwerk met accenten in lichtgrijs architectonisch beton, waardoor er een mooi contrast gecreëerd wordt met de groene parkomgeving. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift die verbonden is met de ondergrondse parkeergarage waar ook de privatieve bergingen zich bevinden.

Ontdek meer op www.domein-filteint.be.

 

 
Plaats 
Andere projecten
€ 175.000 - € 503.000
1 - 3
 
 
appartementen Sint-Niklaas
€ 144.000 - € 309.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
Filteint
Landbouwersstraat
9100Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen, België
Prijsklasse
Apartment 
€ 199.000 tot € 342.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
82m² to 122m²
Bouwperiode 
2019