Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

nieuwbouw appartement De Panne
Artevelde Plaza - De Panne
Prev Next
Beschrijving 

Artevelde Plaza is een standingvolle nieuwbouwresidentie gelegen op een toplocatie in hartje De Panne en bovendien op een beugscheut van de zeedijk en het strand.

De Panne is gemakkelijk bereikbaar met de trein, de kusttram en beschikt over heel wat fietsroutes die de omgeving van de Polderstreek doorkruisen.

De residentie ligt aan de mooie Koninginnelaan en bestaat uit 38 appartementen met een divers aanbod bestaande uit compacte en ruime twee slaapkamer appartementen. Er werd bijzondere aandacht besteed aan de architecturale kwaliteiten waardoor het gebouw een iconische stempel op de omgeving drukt. Met een woonst in Residentie Artevelde Plaza pakt u uit!

Het gebouw wordt uitgevoerd in kwalitatieve materialen met veel aandacht voor isolatie, afwerking en woonkwaliteit. Bovendien is er een groen dak aanwezig!

De terrassen, meestal zon georiënteerd of met zeezicht in de verte, hebben brede schuiframen waardoor men veel lichtinval geniet. Voor het wooncomfort en privacy zijn er een videofoon, ruime lift en brede gangen voorzien.

De ondergrondse parking is toegankelijk via de Sloepenlaan en biedt de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats of garagebox. Elk appartement beschikt over een kelderberging die inbegrepen is in de prijs en ook een gemeenschappelijke fietsenstalling en vuilnisberging zijn aanwezig.

Onze appartementen zijn instapklaar.

 

 

 
Plaats 
Andere projecten
Filteint fase 2 Kemp
€ 199.000 - € 342.000
1 - 3
 
 
Project details
Adres
De Panne
KoninginnelaanSloepenlaan
8660De Panne
West-Vlaanderen, België
Prijsklasse
Apartment 
€ 235.000 tot € 400.000
Slaapkamers
Apartment 
1 to 3 bedrooms
Oppervlakte
Apartment 
66m² to 118m²
parking/garage/berging
Apartment 

- ondergrondse autostaanplaatsen
- ondergrondse garageboxen

terras/tuin
Apartment 

- terrassen
- tuinen voor de gelijkvloerse appartementen

Bouwperiode 
2014 tot 2017