Willemen Real Estate
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 29 44 44, realestate@willemen.be
 
Sion - Lier
 
 
Adres
Sion
Sionsplein 
2500 Lier
België

 
Prijsklasse
Appartement
€ 159.000 tot € 557.000
Woning
€ 268.000 tot € 304.000
 
Slaapkamers
Appartement
1 to 3 bedrooms
Woning
2 to 4 bedrooms
 
Oppervlakte
Appartement
71m² to 148m²
Woning
164m² to 180m²
 
parking/garage/berging
Appartement
- ondergrondse autostaanplaatsen
- kelderbergingen
- fietshaken
Woning
- ondergrondse autostaanplaatsen
terras/tuin
Appartement
- terrassen
- tuinen voor de gelijkvloerse appartementen
Woning
- tuinen met terras
Architecten
 
Bouwperiode
2014 tot 2017
 
Project website
 
Beschrijving
Weet u waar de meeste mensen belang aan hechten wanneer zij een woning kopen? Aan ruimte. De ruimte van een tuin, ruimte om te ontspannen, ruimte om de kinderen te laten spelen,…
En laat dat nu precies de belangrijkste kwaliteit zijn van het woonproject SION. U vindt er volop groene ruimte, open pleintjes, de rust van het zicht op de Nete.

Maar, ruimte betekent zoveel meer: dat er plaats is voor hartelijke sociale contacten bijvoorbeeld. Een plek waar op warme zomeravonden de stoelen buiten staan en het contact met de buren een nieuwe dimensie krijgt. Dat is niet alles, want SION beantwoordt eveneens aan de hoogste eisen op vlak van ruimte wanneer het gaat om comfortabel en energiezuinig wonen. De meeste appartementen zijn groter dan gemiddeld en alle know how van de architecten en aannemers wordt in de schaal gegooid om in SION de meest kwalitatieve woongelegenheden te bouwen.

In en om het project wordt met de grootste zorg groen aangelegd, terwijl het stadscentrum van Lier tegelijk op wandelafstand ligt. Om scholen en winkels te bereiken kan u de wagen gerust in de ondergrondse parkeergarage laten staan.

Het project Sionsite wordt uitgevoerd en verkocht in twee fasen. De heraanleg van de vesten gebeurt gelijktijdig met de uitvoering van de fase 1, zodat er bij beëindiging van fase 1 een volwaardige ontsluiting van de gebouwen kan plaatsvinden.

In eerste fase worden er 35 appartementen en 19 gezinswoningen te koop aangeboden.
De appartementen hebben een grote glaspartij en ruime terrassen tot 20 m² die de mogelijkheid hebben tot zicht op de Nete en het achterliggend natuurgebied. De appartementen op het gelijkvloers beschikken eveneens over een tuin.
De woningen met tuin bevinden zich centraal op de site. Er is steeds een vaste trap voorzien naar de zolder, die nog kan ingericht worden als extra slaap- of hobbykamer.

  
  © 2014 Willemen Real Estate