Willemen Real Estate
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 29 44 44, realestate@willemen.be
 
Filteint Fase 2 - Sint-Niklaas
 
 
Adres
Filteint
Landbouwersstraat 
9100 Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen, België

 
Prijsklasse
Appartement
€ 199.000 tot € 342.000
 
Slaapkamers
Appartement
1 to 3 bedrooms
 
Oppervlakte
Appartement
82m² to 122m²
 
Aannemers
 
Architecten
 
Bouwperiode
2019
 
Project website
 
Beschrijving

In het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden, ontwikkelt Willemen Real Estate op de vroegere site van textielfabriek ‘Filteint‘ 102 appartementen en 14 woningen.

In Fase 2 van het project wordt residentie Kemp met 21 appartementen en penthouses opgetrokken. De werken alsook de voorverkoop van deze nieuwe appartementen zijn ondertussen gestart!

Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden, speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden.

Residentie Kemp biedt een divers aanbod aan appartementen en penthouses met 1 tot 3 slaapkamers en een oppervlakte tussen 82m² en 122m². De appartementen beschikken allen over ruime leefterrassen met zicht op het omringende groen. De gevelopbouw is strak en tijdloos en bestaat voornamelijk uit wit pleisterwerk met accenten in lichtgrijs architectonisch beton, waardoor er een mooi contrast gecreëerd wordt met de groene parkomgeving. Alle appartementen zijn te bereiken via een lift die verbonden is met de ondergrondse parkeergarage waar ook de privatieve bergingen zich bevinden.

Ontdek meer op www.domein-filteint.be.

 

  
  © 2014 Willemen Real Estate