Willemen Real Estate
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 29 44 44, realestate@willemen.be
 
Filteint Fase 1 - Sint-Niklaas
 
 
Adres
Filteint
Landbouwersstraat 
9100 Sint-Niklaas
Oost-Vlaanderen, België

 
Prijsklasse
Appartement
€ 144.000 tot € 309.000
 
Slaapkamers
Appartement
1 to 3 bedrooms
 
Oppervlakte
Appartement
61m² to 131m²
 
parking/garage/berging
Appartement
-ondergrondse garages
-aparte bergingen
-fietstallingen
terras/tuin
Appartement
-gelijkvloerse appartementen hebben een privé tuin
-alle appartementen zijn voorzien van een terras
Aannemers
 
Architecten
 
Bouwperiode
2016
 
Project website
 
Beschrijving

In het centrum van Sint-Niklaas, op wandelafstand van de Grote Markt en in de nabijheid van scholen, winkels en sportgelegenheden, ontwikkelt Willemen Real Estate op de vroegere site van textielfabriek ‘Filteint‘ 102 appartementen en 14 woningen.

Fase 1 van het project omvat 2 residenties -genaamd Lino & Lana- met 56 appartementen en werd reeds volledig uitverkocht en bewoond. In deze fase werden ook 10 woningen -genaamd Lato- gerealiseerd die intussen werden opgeleverd. Hiervan zijn nog 2 woningen te koop.

Rond het hele complex wordt een groene, rustige omgeving gecreëerd door de aanleg van een park, waterpartij, wandelpaden, speelzone en het behoud van de historische schouw die herinnert aan het rijke industriële verleden.

Alle appartementen beschikken over ruime leefterrassen met zicht op het omringende groen. De gevelopbouw is strak en tijdloos en bestaat voornamelijk uit wit pleisterwerk met accenten in lichtgrijs architectonisch beton, waardoor er een mooi contrast gecreëerd wordt met de groene parkomgeving. Ook de half-open woningen beschikken allen over een eigen tuin. 

Het project geniet de volle aandacht voor doorgedreven isolatie en ventilatie met warmte-recuperatie. De appartementen werden duurzaam gebouwd, gaande van een extra isolerende bouwschil tot een uitgekiende inplanting op het terrein. Het buitenschrijnwerk van de woningen werd dan weer vervaardigd uit aluminium voorzien van een super-isolerende beglazing. Deze energiezuinige maatregelen zorgen allemaal samen voor een laag E- en K-peil wat resulteert in een lage energiefactuur.

Ontdek meer op www.domein-filteint.be.

  
  © 2014 Willemen Real Estate