Willemen Real Estate
Boerenkrijgstraat 133, BE - 2800 Mechelen
tel +32 15 29 44 44, realestate@willemen.be
 
Deltaview - Oudergem
 
 
Adres
Delta Ouest
Triomflaan 
1160 Oudergem
Brussels, België

 
Prijsklasse
Appartement
€ 145.000 tot € 1.500.000
 
Slaapkamers
Appartement
0 to 3 bedrooms
 
Oppervlakte
Appartement
38m² to 269m²
 
Aannemers
 
Architecten
 
Bouwperiode
2016 tot 2019
 
Beschrijving

Residentie Deltaview maakt deel uit van de grootschalige ontwikkeling van de ‘Delta Ouest’ site, die zich langs de Triomflaan in Oudergem, tegenover de ULB-site, bevindt. Naast de residentiële ontwikkeling, die Willemen Real Esate voor haar rekening neemt, wordt ook een nieuw  ziekenhuis opgetrokken door CHIREC. De ontwikkeling bestaat naast een residentieel gedeelte, uit een studentenhuisvesting, een zorgtehuis en een hotel. De sokkel van het residentiële project, van waaruit zich de twee torens oprichten, buigt zich langs de Triomflaan. De grootste toren bedraagt 23 verdiepingen, een magnifiek uitzicht biedend over de omgeving, van het Zoniënwoud tot centrum Brussel.

Het residentiële project heeft een zeer gevarieerd programma. Naast de studentenkoten, zijn er 6 types studio’s, 11 types éénslaapkamer-appartementen, 10 types tweeslaapkamer-appartementen, 14 drieslaapkamer-appartementen en 5 verschillende penthouses.  Deze types liggen verspreid over het gebouw. Daarnaast bieden wij voor de tweeslaapkamer-appartementen steeds een variant type aan voor een beperkte meerprijs, die co-verhuring mogelijk maakt en een slaapkamer met tweede badkamer aanbiedt.

Bent u op zoek naar een interessant investeringsproduct, dan vindt u vast en zeker in de sokkel wat u zoekt. Indien u op zoek bent naar een uniek appartement met fantastisch zicht, dan zal u zich zeker kunnen vinden in ons aanbod in één van de torens.

Onder dit ambitieuze woonproject bevindt zich een ondergrondse parking van 5 verdiepingen. De bovenste ondergrondse verdieping is uitsluitend beschikbaar voor de private kopers. Contacteer onze makelaars vrijblijvend voor meer informatie!

  
  © 2014 Willemen Real Estate