Wij zijn steeds op zoek naar projectgronden voor nieuwe projecten. Beschikt u over grond of heeft u informatie? Contacteer ons

Missie & Strategie

Wij geven om de toekomst. Duurzaamheid staat bij ons voorop. We streven telkens naar een laag energiepeil voor onze appartementen en woningen, lager dan opgelegd door de voorwaarden van de bouwvergunning.

Bij kantoren vertaalt dit zich in het streven naar het behalen van een hoge BREEAM-classificatie. Jaar na jaar verhogen wij zo de kwaliteit van ons vastgoedbestand en zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische vastgoedmarkt.

Een van onze andere troeven in het streven naar duurzame toekomst, is het creëren van groene binnengebieden in onze projecten. Rust en omgeving zijn trefwoorden die voor ons perfect passen in een aangename landelijke of binnenstedelijke omgeving.

Na aankoop worden onze klanten uitgenodigd bij ons op kantoor. In een persoonlijke gesprek lichten wij het verloop van het proces grondig toe. U bepaalt zelf welke afwerkingsmaterialen u verkiest. Onze leveranciers zijn gevestigde waarden zoals Desco en Siematic.

Wij bieden onze klanten een kwalitatief afgewerkt appartement tegen een competitieve prijs, met begeleiding en werfbezoeken tijdens het bouwproces.

Een enorm plusplunt is onze interactie en integratie met het aannemersbedrijf Willemen General Contractor, gekend van onder meer het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen.